Vill du se din dotter naken på jobbet?

  Några tankar kring det här med nakenbilder på jobbet. Det är nåns dotter, nåns mamma, någons flickvän. En människa. Och hur känns det egentligen att alltid bli bedömd efter vilket kön man tillhör?

Jag har fått skriva en ny krönika i Arbetarskydd. Klicka här!

1 kommentarer:

Tack Calle för en bra skriven blogg!
Jag har skrållat igenom en del och läst. Fem år i branchen som murare, vinter som sommar så känner jag igen de du skriver. Och jag ryser i tanken av utomhus jobben dessa år. Kläder är viktigt.
Nä jag kom i männens värld, så fanns de en och annan uppsatt naken bild. Men de röjdes fort ner och ersattes av min egna byggkalender som var på ett trevligare sett gjort av mina byggbrudar från utbildningen. De har gått fint alla år med att dela omklädningsrum med grabbarna, mina egna killar. Jobbigt blir de när man kommer till en bod där de inga kvinnor har vistats innan. Nu är jag på väg ut från byggbranchen, men känner härifrån din blogg en viss tvivel om jag gör rätt. Jag kommer att sakna de svettiga/frusna dagarna då blodsmaken fanns i mun, men de är då gemenskapen infans sig som bäst. Tack för en bra blogg. Kram