Vakna svenska byggnadsarbetare - ni blir lurade av SD och ryssarna!!!

  Under hela dagen har jag sett byggnadsarbetare jaga upp sig mot veckans fejknyhet, nämligen den att det skulle finnas en gräddfil för jihadister som återvänder (flyr) från Mellanöstern nu när gardinen är på väg ner för ISIS.

  Det är lögn och fel. Det var lögn för ett år sen, det är ännu mer fel idag. Alla som misstänks för krigsbrott ska hanteras av domstolsväsendet och att det skulle innefatta nån sorts gratis körkort och lägenhet är så dumt att man förmodligen måste vara Sverigedemokrat för att tro på det.

  Istället är det ett gäng förvirrade borgare - om ni orkar läsa den här artikeln så är den nästan komisk om den inte samtidigt var så tragisk, där borgare angriper ett förslag de själva lagt med krav på förändringar av saker som inte finns med i texten. Läs den här. Det är mycket text men ta det som en prövning.

  Samtidigt finns det en riktig arbetarhatare som heter Ivar Arpi som skriver politik i en av papperstidningarna - och han skriver samma sak. Att återvändande jihadister ska ha straff istället för att få gräddfil till kabelTV och fredagsmys.

  MEN DET ÄR JU INTE SÅ! DET HAR ALDRIG VARIT SÅ!

  Sluta skriva och dela den här arbetarfientliga dyngan. Sluta vara nyttiga idioter åt ryssarna (eller Trump eller Åkesson, jag vet inte vem som ligger bakom men det är ju så förbannat korkat att det omöjligt kan vara en slump). Framförallt - börja tänk kritiskt och svälj inte varenda liten idioti som du ser på nätet. Verkar det för jävla dumt så är det förmodligen också lögn. Och för du det vidare blir du precis lika korkad.

Om du dessutom påstår att du är patriot - detta gamla fina ord som luktar arbetsköpare och strejkförbud och överhet och bocka med kepsen i hand, kom ihåg det - kan du ju ta en funderare på hur fosterlandsälskande Sverigedemokraterna är genom att läsa Patrik Oksanens genomgång av deras relationer med just ryssarna. Läs här. Själv är jag tämligen skitskraj för Putin, i varje fall mer skraj än för att det skulle dyka upp nån skäggig jihadmuslim som kräver förtur i bostadskön.


Med vänliga hälsningar

En kollega