Utbilda ALLA om kvinnors rättigheter! Även Andersson, Johansson, Karlsson och Nilsson.

  Varför nöja sig med att utbilda nyanlända om kvinnors rättigheter? Efter att helt liv umgåtts i mycket manliga miljöer kan jag säga att de män - och en del kvinnor - som bott här hela sina liv, vuxit upp här, är födda här minsann skulle behöva utbildas också. Och rejält dessutom.

  Jag behöver det säkert själv också, innan nån påpekar det.

  Inte för att det är en epidemi av kvinnoförakt som svept in, vilket man lätt kan tro när man läser på olika sociala medier, eller i tidningar. Det är samma jävla epidemi som pågått i många hundra år. Läser ni inte hur kvinnor bemöts så snart de dristar sig till att ta plats? Det kryllar av karlar som fortfarande anser att kvinnor kan behöva en snyting emellanåt, att de ska hålla käften, och att de minsann ska våldtas av utlänningar om de har en annan åsikt.

  Hur ska ni som pratar om "utbildning" komma åt dem? För de finns där, det är bara att lyfta på en sten så springer de undan, rädda för konfrontation, gömda bakom pseudonymer. De ger sig på allt, och nästan alltid med kvinnoförnedrande epitet. "Fitta", "luder", "kärring".

  Varför ska endast de som flytt hit behöva utbildas? Jag förstår inte. Lyssna nu - så länge vi inte tar itu med våra egna svinpälsar är det bara larvigt att prata om att utbilda de som precis kommit hit. Snacka om att dela upp folk.


Och innan nån känner sig påhoppad - Andersson, Johansson, Karlsson och Nilsson är de fyra vanligaste efternamnen i Sverige enligt SCB 2014. Mohammed kommer på 71sta plats.

1 kommentarer:

Den kursen behöver inte jag. Den fick jag av mina saliga föräldrar som uppfostrade mig i den västerländska judisk-kristna idétraditionen. Vi som har detta med oss vet vad som gäller. Självklar finns det människor som inte gör som de är uppfostrade till,
och det är sorgligt.
Denna kursen har de flesta svenskar redan varit på.
Den har väl du också gått. Men tycker du att du behöver friska upp kan du ta fram bibel och läsa de tio budorden och fortsätt sedan att läsa och fundera över "Herrens bön".

Lars Norling
Västervik