De utförsäkrade blev lurade av Littorin


Inte nog med att man är sjuk, man ska jobba också. Och dessutom förlora rejält med pengar. Se där en ny tanke i Alliansens Sverige. De som flyttades från försäkringskassan till Arbetsförmedlingen har hittills bara förlorat på det. Se och Hör här och här och här.
Så kan det gå.

Nu är vi intresserade av att se hur Den Mest Flexibla Regeringen någonsin ska förklara det här, Ska det bli en "tänkte inte på det igen"? Typ version 2 115 eller nåt, med tanke på alla andra tillfällen när de varit tvungna att dra i bromsen för att den Dumma Dumma Verkligheten inte stämde överens med kartan och planen.
Men Alliansen kan ju göra Vågen så känns det säkert bättre


Peter Andersson om saken


Bilden? Det är inte bara tomten som kommer smygande om natten...

6 kommentarer:

Vi kan se klart att det är med sifferlögner som valet ska vinnas av moderaterna.

Ättestupalagen går ju inte att försvaras med ärliga argument. Sjukskrivningarna har minskat kontinuerligt i närmare 10 år. Enligt arbetsgivarna är sjukfrånvaron den lägsta på 30 år. Hela Sjukförsäkrignen går sedan flera år med överskott. Det finns alltså inga behov av denna "paniklag". Det handlar istället om olika människosyn. Socialförsäkringsminister Cristina "en tredagars släng av utbrändhet" Husmark Pehrsson (m) och hennes partikollegor tycker inte att den som är sjuk, handikappad, arbetslös eller gammal är värd ett drägligt liv. Syftet (precis som med straffbeskattnignen) är att öka klyftorna.

 

Det handlar om att de behöver finansiera delar av sina skattesänkningar till friska personer som har arbete. Då är allt tillåtet.

 

Det var inget bra inlägg. Var har din vanliga skärpa tagit vägen?Jag tror att det är är alltför tidigt att göra en fråga av detta, eftersom det bara har gått en månad samt att siffrorna är preliminära för en stor grupp.
Det är en allt för viktig fråga att schabblas bort.

Vi måste nog noga analysera situationen och framförallt ha ett eget förslag klart till lösning innan vi tar denna diskussion eller debatt.

 

Det finns fan ingen som skriver som du. Skriv en bok!

Jag börjar jobba den första mars. :)

 

Svar till Operalogg:
Vadå för tidigt, Varför har de fått mindre ersättning i JAN.
Räkningarna minskar ju inte för att du blir utförsäkrad.
Hur länge ska sjuka få vänta innan en sanning om denna sjukförsäkring kommer fram.
Den 27/ 12 2009blev den efter mycket kritik färdig i sin konstruktion.
Den 1/1 2010 skulle den verkställas. Horribelt
Man har visat från borgarhåll vilken människosyn man har,
När detta klubbades den 5/6 2008 så hånade man de sjuka genom att applådera.
Gunnar Axen Socialförsäkringskottets ordförande har visat sitt onda tryne genom märkliga håndebattinlägg i Aftonbladet.
Det senaste när man gjorde vågen
är väl ändå rätt magstarkt
Som Axen tog kort på och hade på sin hemsida.

Littorins lögn är en tydlig och klar lögn för att sjuksförsäkringslagen skulle kunna genomföras, så enkelt är det.
Han försök till försvar är enbart patetiskt och visar även hur ond denna man är, Ondskan gnistrar i ögonen både på Littorin , Reinfeldt, Husmark.Kolla deras ögon. Hitler skulle ha anställt dem direkt till sin partitopp.

 

Alliansen (läs moderaterna) har ju alltid haft en alldeles speciell allergi emot kollektiva lösningar och målen med dessa anti-reformer är att finansiera skattesänkningar men också att misstänkliggöra FK. FK är ju en guldgruva. Har gått med enorma överskott de senaste 20 åren och tänk vad pengar som kunde tjänas på att privatisera och konkurrensutsätta denna!! Jag som är lite konspiratoriskt lagd tror att privatisering av FK är målet och för att komma dit så måste man påvisa hur dålig denna kollektiva lösning är.