Gudmundson fick spö


Jahapp, det gick som man kunde tro. Istället för att på något vis kunna misskreditera tjejerna bakom nätverket sq2450sthlm så gjorde Per Gudmundson bort sig något så makalöst. Men det är inte synd om honom - saknar man insikt så gör man.
De dräpte honom. Utskrattad blev han.
För det är ju så att han, som märkligt konservativ trots sin ringa ålder, ska tänka sig extra mycket för innan han ger sig i clinch med vissa saker. På samma sätt som centerpartister idag nog ser efter väldigt väl var de trampar i kärnkraftsdebatten, som kristdemokrater borde akta sin tunga i abortfrågan, eller varför socialdemokrater bör ta sig en extra tankestund innan de tar ton i integritetsfrågor. Historien förskräcker. Och att som ledarskribent på en moderat tidning försöka göra sig lustig över hur kvinnor med en annan politisk åsikt träffas och umgås - det är väl som att hälla bensin på sig själv innan man tänder cigaretten.

Fast jag tror att det kommer fortsätta en stund. Gudmundson kommer inte begripa att han är omkörd, varvad och frånsprungen - i morron kommer en ny dumskallekolumn, och sen får PJ Anders Linder eller nån annan med bättre omdöme stoppa honom....

HBT-sossen om sakenBilden: så kan det gå....

1 kommentarer:

Hej Sex and the City – Sossar.

Det är jättekul att ni fått uppmärksamhet och att ni känner er uppskattade. Däremot undrar jag lite över ert skojiga svar till Per Gudmundson där ni bjuder in honom.

Som ni kanske vet är Per Gudmundson en av de journalister som mest konsekvent diskuterar kopplingen konflikterna mellan islamister-väst och svensk inrikespolitik medan Sofia Nerbrandt är en annan.

Ni är ju ett politiskt nätverk av smarta unga kvinnor med ett rörligt intellekt och i takt med tiden. Jag tycker att det vore olyckligt om ni slösade bort all er talang på att shoppa skor och drömma om Mr Big. Kan inte ni slå era kloka huvuden ihop och komma med några tidsenliga och smarta lösningar på hur hotfulla islamister och andra i samma ringhörna skall motarbetas på bästa sätt i dagens Sverige. Jag antar att ni inte sympatiserar med den där sharia-gubben som försökte smyga sig in i centerpartiet nyss eller att ni tycker att ”vi är bara tjejer” och sådana frågor är för män.