Vakna byggnadsarbetare! SD har inte gjort ett skit för oss.
 Det är dags att ni slutar tro på Sverigedemokraterna där ute i bodarna nu. De bara snackar, lurar er att de är på er sida och sen säljer de sig till arbetsgivarna så snabbt de kan. Nu senast i onsdags när de tillsammans med borgarna röstade ner ett förslag om att alltid kunna kräva anständiga villkor vid offentlig upphandling. Mer om det här. Läs i synnerhet vad SDs ekonomiske "talesperson" sa: "det är viktigare att stödja olika förslag som gynnar näringslivet och "socialdemokraternas lagförslag missgynnar näringslivet". Vilket är rent galet - svenska bolag behöver ju för fan skyddas mot lönedumpare och halvkriminella.

  Fattar ni det? Alla ni som sitter och svär över utländsk lönedumpning i kojorna - här fanns ett färdigt förslag för hur man skulle kunna sparka ut de värsta skurkarna, och hamna på nivåer där vi med våra löner är konkurrenskraftiga - och det röstade SD ner tillsammans med borgarna.

  Hur tänker ni? Läs det här noga nu - SD har ALDRIG gjort ett skit för byggnadsarbetare. Inte nånting. De har tvärtom röstat ner en radda förslag som skulle vara jättebra för oss, och för all del för andra jobbare också. De ser bara oss som lättlurad kanonmat.

  Det kan vara bra att ha det i bakhuvudet när ni sitter och svär över "utländska terrorister" eller "kulturberikare" som ni läser om på de anonyma fegisarnas favoritplatser, Avpixlat, Flashback eller FriaTider och allt vad det heter. Eller rättare sagt - ni måste för höge farao börja tänka på det.

  Våra löner? SD skiter i det. Ackord? SD skiter i det. Arbetsmiljö? SD skiter i det. Anställningstrygghet? SD skiter i det. De vill bara ha era röster för att kunna förhandla med borgarna. Inget annat. Absolut inget annat. Hur svårt ska det vara att förstå?

  Det är dags att vakna nu. kamrater!!! Hög tid!!!
Bilden? Reklam som just nu skickas runt till byggföretag i Sverige. Vilka som ligger bakom är oklart, adressen går till en kontorsfastighet i Helsingborg. Det här är vad ni får nu - tacka SD för det.

Edit kl 19.41. Om ni vill ha er kommentar publicerad - KR, jan och allt vad ni heter - så är ni så goda och står för era inlägg med ert_riktiga_namn. Jag accepterar inte anonymitet i detta vedervärdiga landskap av maskerade tyckare och förtryckare. Yttrandefrihet kräver också att man står för sina åsikter.
5 kommentarer:

Avsändaren ska tydligen vara ett företag som heter staff a1 eller a1staff. Jag söker bekräftelse as we speak.

 

Ord å inga visor!
Sant då med NY Demokrati - SANT NU med SD.
Bra Calle å hoppas dina kollegor fattar,annars är dom snart arbetslösa.

 

Varför ljuga? Du vet mycket väl att Sverigedemokraterna röstar nej till förslaget om ändringar i Lagen om offentlig upphandling för att ändringarna inte skulle gälla företag registrerade i andra EU-länder än Sverige. Ändringarna skulle innebära ytterligare konkurrensfördelar för utländska företag, och inte råda bot på problemen med utländsk konkurrens med hjälp av lägre löner och sämre villkor.

 

Karl Mohlin - har du ens läst förslaget? Eller beslutet? Beslutet ger utländska företag fortsatta konkurrensfördelar gentemot inhemska, och riskerar framtiden för företag som vill fortsätta bidra till den svenska välfärden

 

Karl Mohlin - du är fortfarande inte tillräckligt offentlig för att jag ska ge dig mer utrymme här. Just nu är du bara ett troll till