Long time, no see....Okey, så det är dags att plita lite på den häringa sidan igen då. Livet har ordnat till sig, Fridén har ett redigt byggjobb, svär över sina älskade Arvtagare och är rätt belåten med att håret inte ramlat av än.

Det kommer bli skillnad. Under tiden jag suttit våndandes vanmäktig av den självpåtagna tystnaden (stiligt va!) har jag ju tittat runt ännu mer på nätet. Kollat bloggar å sånt där...
Och jag minns när jag i tidernas begynnelse var så nöjd med att ha haft tvåhundra besökare på bloggen, tills Arvtagerskan tog ner mig på jorden med att hon hade flera tusen vissa dagar. Det är då man får perspektiv.
Inte heller vill jag vara en megafonblogg. Det finns för många såna. Skäll-på-regeringen-bloggar. Ibland tror jag till och med att den sortens onyanserat gnäll är kontraproduktivt. Vänstertyckare framstår som ett gäng gnällspikar. Och högerbloggar finns det knappt några kvar, förutom de riktiga galningarna.

Och visst kommer jag fortsätta skriva om livet. Om singellivet. Om arbetslivet. Och om hur de ibland passar in i varandra. För det intresserar mig - mänskliga relationer är kanske en viktigare nyckel till hur vi ser på framtiden än ekonomiska kalkyler. Jag kommer skriva en hel del om HAN och om HON. I synnerhet om HAN för det händer konstiga saker med HANS kropp numer. Alltifrån märklig hårväxt till vansinniga sömnvanor.

Konst, böcker och matlagning. Jag ska fortsätta mitt fälttåg för en Kokbok där ordet "ketchup" finns med. Och bearnaise på burk. En kokbok för alla oss som inte står i ett jävla bondkök med en köksö och är "inspirerade". Det kommer säkert bli en del kultursnack också. Dessutom kommer en kär kollega som heter Arne att få lämna små synpunkter...

Det är skönt att vara tillbaka!

10 kommentarer:

JAG och säkert många med mig har lääängtat efter denna återkomst...välkommen tillbaka!!!

 

Välkommen tillbaka! Har saknat dig.
Jag är en av de där 200 dagliga besökarna som du hade i bloggens begynnelse :)

/Eva

 

Kul och välkommen tillbaka.

 

Du är varmt välkommen tillbaka ser fram emot att följa dig.
Stor kram vännen o tack för att du tar till skrivandet igen. Det har varit märkligt tomt utan dig!!
//C

 

Du är så välkommen tillbaka. Det är skönt att du tar fram tangentbordet igen, oavsett vad du skriver om är det läsvärt.
Tack att du börjar skriva igen!!
kram
C

 

Skönt att ha dig tillbaka. Inte bara för att jag gärna läser din blogg utan för att ingen skall behöva välja tystnad. Jag hoppas att du aldrig behöver göra det valet igen.

 

500 gram köttfärs
1 ägg
1 påse fransk löksoppa(häll i torrvaran som den är)
1 burk creme fraiche

Rör ihop.Köttfärslimpa efter ca 30 minuter i 200/ugn klar! Ketchup till bli kanon
Lycka till med ketchuprecepten,kul grej.Trivsamt du är tillbaka/Mia Sjöqvist

 

Se där ja! Nu är han tebax och ordningen i cyberrymden kan skönjas bortom horisonten. Ser fram mot många kloka (och även de jag kan tycka är mindre kloka) inlägg. :)

 

hei og velkommen tilbake, ser fram mot nye inlegg.

-Och hejpådej Tampax (Tomas) -länge sen, träTryggve her, alt vel?

 

Jag instämmer med övriga och önskar dej välkommen tillbaka. Ser fram emot att åter få ta del av dina funderingar.