Dagens horoskopHemligheten med skriva ett framgångsrikt horoskop är att det ska vara handfast och verkligt. Inte nåt trams om att "träffa en mörk främling" eller "du ska snart ge dig ut på en oväntad resa..."
  I synnerhet behövs det här för medelålders män och kvinnor, utan hopp, som vet att man måste ta hand om både sina egna föräldrar och sina osjälvständiga barn när man själv blir pensionär.

So here we go


Väduren (21/3 - 19/4)  Gå inte ut idag. Drick två glas vin istället och titta på TV

Oxen (20/4 - 20/5) Undvik att bli överkörd idag. Skäll ut ungarna. Flirta med grannen.

Tvillingarna (21/5 - 21/6) Undvik sex med främlingar idag. Ring din mamma, eller nån annan, och berätta att du ska ha barn. Igen.

Kräftan (22/6 - 22/7) Städa toaletten. OCH bakom toastolen. Tillbringa därefter dagen vid datorn.

Lejonet (23/7 - 22/8) Köp inga segelbåtar idag. Ta fram veckans sommarlovsBillyPizza från frysen

Jungfrun (23/8 - 22/9) Skriv en insändare till Dagens Nyheter och gnäll på dålig svenska. Stava fel. SMSa din kompis och berätta att nån gammal högstadiekärlek dött.

Vågen (23/9 - 22/10) Gräla med ditt ex om nån ful vas som bägge vill ha. Påminn han/henne om att du aldrig fick orgasm när ni var ihop. Övervattna blommorna

Skorpionen (23/10 - 21/11) Ta en promenad i skogen. Försök tända eld nånstans, så det händer något. Träffar du en lösspingande hund så lägg dig ner och gallskrik att du blivit biten

Skytten (22/11 - 21/12) Res inte nånstans. Inte på hela sommaren. Köp burkmat och minera dörrarna. Och konvertera. Sänker värdet på grannarnas bostadsrätter.

Stenbocken (22/12 - 19/1) Våga säga till din uppblåsta granne att hon skriver skitdåliga deckare, och att hennes framgång beror på att hon ligger med recensenter.

Vattumannen (20/1 - 18/2) Laga söndagsmiddag Per Morberg-style, med flottigt hår och snor i maten. Se till att barnen ser det. Agera slampigt på grannarnas lägenhetsvisning.

Fiskarna (19/2 - 20/3) Packa väskan åt din artonåring och ställ den utanför ytterdörren. SEN kan ni diskutera vad en artonåring ska göra hemma. Lägg fram broschyrer om fiskrensning i Norge. Be din pappa berätta om hur det var när HAN var liten.


Ungefär så. Söndagarna är för bra för att slösas bort


3 kommentarer:

Hahahaha, så himlans kul :)! Kan vi få en per vecka from nu så vi inte står helt handfallna o undrar vad vi ska göra med våra arma liv?

 

Tycker att det låter bra, en gång i veckan. Väntar med förväntan.

 

Eftersom jag tycker din blogg är underhållande så har jag länkat till dig från mig nu :). Ha en bra dag!