Tv4 profiterar på döden.

Varför är det så jävla viktigt för Tv4 att det var svenska kulor som dödade de två stackarna i Afghanistan (här)? Två man dog i ett krig där vi inte har att göra, och nu ska journalisterna se till att de andra som var på plats ska må ännu pissigare i resten av sina liv? Varför?
Eller är bara Tv4 förvånade över att folk faktiskt dör i krig? Att det inte är ett TV-spel? Och nu ska de påpeka att NÅN inte skötte sitt jobb?

Eller ska de sätta nån i fängelse också?

Kadaver-journalister är det, och de bekräftar bara att TV4 är en avstjälpningsplats för snaskig och omdömeslös journalistik. Bojkotta skiten.


Postar från min iPhone

2 kommentarer:

Det handlar kanske mer om att Sveriges befäl upp till försvarminister Tomhyllsan saknar all den kompetens som fodras för att skicka soldater ut i krig. Tydligen är Sverige det enda land som är ute i krig där soldater dödar varandra. Allt för att Våran Diktaturkramande utrikesminister som är misstänkt för att ha begått folkmord i Dafur ska ha något att snacka om när han är på besök i krigsförandee länder.

 

Jag är kluven, Bonnierägda TV4 är inte seriösa MEN jag ser trots allt vissa fördelar med en allmän problematisering av att Sverige leker krig i Afghanistan, folk har rätt att få veta vad som pågår men det är naturligtvis inte bra på något sätt att vanliga soldater skall behöva må ännu sämre. Långsiktigt tror jag dock att en utbredd kunskap om psykisk ohälsa bland fd. soldater gör att vi kommer bli allt mindre benägna att skicka dit människor samt att rekryteringen kommer bli något svårare.