Rösta fram Juholt och åk hem.

Nästa fredag är det en sån där elitträff i Stockholm igen. Det är inget förolämpande i det hela - jag var också nominerad. Och jag hade nog åkt dit med min vanliga diplomatiska inställning och förmåga att pissa i garderober.

Vad ska man då göra i Stockholm? Förutom att genomföra en röstboskapsomröstning kring Håkan Juholt och Carin Jämtin? Aboslut ingenting.
Där ska inte fattas några beslut - istället ska ett antal av våra främsta företrädare få "prata politik".

I helvete heller.

De ska åka på kompiskalas, klia varandras ryggar, skylla på andra för valförlusten och missa två dagar då de kunde göra nytta på hemorten. Att de tyngsta företrädarna skulle ha behov av att få "prata av sig" är bara trams - de ska dit för att visa en enad fasad. Kulissbyggande helt enkelt. Och efteråt kommer alla att bita ihop och säga att "nu kan vi blicka framåt".

Skit i det där. Utlys en extrakongress i höst istället och ta itu med politiken. Då kommer det nog att visa sig om vi "lagt saker bakom oss."Postat från min iPhone

1 kommentarer:

Ja, håller med.
Politiken måste diskuteras idag och helst igår.
Ska S fortsätta med redan fattade beslut eller ska det till en förnyelse i politiken också?

Även om S ska fortsätta med sin politik som jag tycker är helt ok så tror jag att den måste förankras ute och diskuteras igenom. För de sista åren har vi haft en popcorn-politik (uttryck från Juholt tror jag)som är omöjlig att som gräsrot förstå.
Gydvan