För trött för att skriva, men skriver ändå

Det har ju blivit lite glest med inläggen på sistone. Inte för att det saknas saker att tycka om, eller uppröras över, men Fridén är trött. Jobbet är tungt, och just nu saknas en del inspiration. Den där sortens inspiration som man behöver för att kunna formulera sig snärtigt och insiktsfullt.

Lite är det också en privat protest. Jag har aldrig sett mig som en facklig bloggare - jag är en facklig kille som bloggar ibland. Inte heller ser jag mig som en sossebloggare. Jag är en sosse, mesta tiden i varje fall, som tycker om att skriva, och det råkar hamna här ibland.
Så när folk öser över mig tips om elände från regimen Reinfeldt skickar ni det till fel kille. Det finns gott om megafonbloggare där ute; skicka det dit istället. Och visst brinner jag för arbetsmiljö, men ärligt talat: vem vill läsa om elände och knäckta bockryggar och invaliditet för hela slanten?

Det betyder inte att jag inte kommer skriva om det, men det finns de som skriver hela tiden om sånt. Läs dem istället.

Här kommer det fortsätta vara en salig blandning. Men om ni verkligen vill läsa om arbetsmiljö ska ni klicka vidare till tidningen Arbetarskydd. Och där skriver yours truly nu också i pappersformat. Om ni nu skulle ha cravings för mer av mig....