Nej, jag behöver inte vakna. Det är ni som behöver vakna

  Jag blir lite trött när jag ständigt uppmanas att "vakna" och "se hur det är i Sverige".  Oftast kombinerat med lite halvtaskig svenska, särskrivningar och diverse nyheter från de mest bruna av internetsajter.
  Mitt svar är att det är ni som behöver vakna. Istället för att go bananas över IS, eller kriminalitet, eller över påstått svenska traditioner som tydligen ska vara hotade så KUNDE NI VÄL oroa er över klimatet, Putin eller pensionerna. Typ.
  Där har de här som skriker att man ska "vakna" nästan aldrig en uppfattning som är värd att notera. Om det nu inte är invandringen eller islamisternas fel att somrarna kommer bli regnigare, men de kan säkert få det dit också. För övrigt är det väl så att klimathotet inom tjugo år kommer skapa folkomflyttningar som får dagens strömmar att se ut som rännilar. Men det kan man säkert lösa med att skylla på invandrarna och islamister.
  Det är ett jävla visande av IS vidrigheter men att saker händer i Ukraina verkar de här "vakna"-typerna ha missat totalt. Men det är säkert också invandrarnas och islamisternas fel. Liksom att pensionerna kommer att få sämre värde om vi inte börjar knulla till en massa ungar, långt fler idag. För att inte tala om vilka som ska ta hand om di gamla när di gamla numera blir äldre än förr - eller gamlare, som en av de här stjärnorna skrev.

  Men huvudsaken är att vi vaknar. Hela jävla svenska folket måste vakna!!! Låtom oss inte bli förledda av kulturvänstermiljöfackligmupparna, utan låtom oss tillsammans resa vårt svenska anlete ur den svenska myllan och kasta ut inkräktarna. Eller i varje fall tillsätta en utredning. För då! kan vi höja pensionerna, få bättre skolor, mindre laglöshet, kortare sjukvårdsköer samt glass och solsken på sommaren.

  Framförallt ska vi INTE prata om att de rikare blivit rikare, de fattiga allt fattigare. Att skyddsnäten inte är lika täta som förr. Eller att Sverige under sista åtta åren varit en veritabel lekstuga och experimentverkstad för nyliberaler och annat löst folk. Där allt ska lösas med konkurrens och billiga lösningar, och fuck them som ramlar emellan.

  Om detta ska vi INTE tala om vi vaknar. Vi ska bara tala om invandrare, flyktingar, islam, dumma afrikaner och våldsamma araber. För annars är vi PK och står i åsiktskorridoren och hindrar vanligt FOLK från ATT gå ut på gator och torg.

Typ.
 

0 kommentarer: