Först ska Byggettan städa framför egen dörr!

Min fackavdelnings styrelse har blivit påkomna med att dricka och äta gratis på medlemmarnas bekostnad på avdelningen semesterö, Nässlingen. Efter att ha blivit upptäckta (jag har inget bättre ord att ta till) precis före valet - tack för det grabbar! Fint jobbat! - skriver nu ordföranden Togrny Johansson ett "Förlåt-brev" på avdelningens hemsida.
Dessutom har han skrivit ett personligt brev till varje medlem, och belamrat förstasidan i avdelningens nyhetsblad med det. Och gjort nån sorts avbön.. Fan tro't!

Man blir så trött på den där stilen. Ni har lön, boys - betala för er då. Tror fan att medlemmarna blir misstänksamma om det här är nåt som försigått under sextio år utan att medlemmarna fått veta det.

Följdfrågan blir ju naturligtvis: finns det ytterligare små fördelar man kan få om man sitter i avdelningens styrelse? Personligen är jag ju av övertygelsen att ALLA förmåner som inte är offentliga ska bort. Omedelbart. Det borde 2006 vara en fullständig självklarhet även för Byggettans styrelse
2 kommentarer:

Hej Calle,

Är det någon som borde ha en blogg så är det du. Bra att du oxå insett det. Jag lägger in en länk i kväll. Kommer att följa dig noga - kanske lägger du ut några träningstips. Jag håller just nu på och testar supersets av skäl jag inte ska trötta alla....men vi får prata vidare om det vid ett senare tillfälle.

Kram/Carina

 

Och följden blev naturligtvis att Torgny Johansson ställde sin plats till förfogande. Det är det enda sättet att komma tillrätta med bristande förtroende och ouppklarade frågor som stått obesvarade för länge.