Next blogg

Högst upp i på min blogg finns ett antal små knappar - SearchBlog, FlagBlog och Next Blog. Idag råkade jag trycka på Next Blog och kom tydligen till min närmaste granne.. poems_dilse
vilket naturligtvis var en sida jag fastnade på, och som jag aldrig i livet hade hittat annars. Raskt klickade jag mig vidare till några av de bloggar jag länkar till och tryckte Next Blog även där. Och hittade kul saker....
Johan Sjölanderbor granne för tillfället med de här gossarna vilket han antagligen inte valt. Det här påminner en del om en sån där gigantisk husvagnsparkering där man anvisas en plats och sen får man vilka grannar som helst. Och sedan byts de ut enligt nåt outgrundligt system
Jonas Morian finns dörr vid dörr med nån riktigt trist nykapitalist, vilket det kanske kunde finnas ett syfte med..

Carina Skagerlind står precis bredvid en sida som tydligen handlar om film, ett ämne som faktiskt ligger nära familjen Skagerlind, eftersom T. i den familjen bl a är filmkritiker. I enlighet med min nya upptäckt klickade jag även hos honom på NextBlog och fann Beyond and above the Law, nåt som vid första påseendet kanske kunde inneha en koppling till Clint Eastwood-filmer men vid närmare påseende var helt annorlunda. Så mycket för den kopplingen.
En annan jag länkar till är Per Westberg - vad gör han egentligen? - och från honom kommer man till Bikini-Models (!), vilken han i vart fall inte länkar till...

Naturligtvis kan man se det här för vad det är - slumpvis placerade bloggar som snurrar runt i ett slags system. Men emellanåt finner man bloggar som gränsar till varandra på ett sätt som man gärna ville se som avsiktligt. Det finns säkert nån härute som vet hur det fungerar - skriv gärna en rad om det i såna fall!

5 kommentarer:

Hej Kalle

Nu när jag kollade vara jag granne med http://romanian-poetry.blogspot.com/ .

Mina barn ställer också frågan: -Vad gör han egentligen? Svårt att förklara. Men i morgon är jag i Eskilstuna, på tisdag i Malmö, på onsadg i Stockholm, på torsdag i Uppsala och på fredag i Stockholm.

 

Förresten. JAg har kollar next blogg länge och varje dag är det någon som kommer in på min blogg den vägen. Det måste vara fullständigt slumpvisa val.

Jag ska kolla bikiniflickorna nu.

 

Första bilden var faktiskt ganska rolig. MEn nu är bikinimodellerna inte längre mina grannar.

http://bikini-women.blogspot.com/2008/12/bikini-girl-in-sand.html#links#top1

 

Ibland har man "grannar" på besök men vet inte om det. Jag har läst din blogg ett tag och det är kul att hitta någon som beskriver sin yrkesvardag. Det borde bara finnas fler! Fortsätt i samma anda!

 

Calle,

Körde förbi ditt jobb idag. Tittar numer med större intresse på vad som sker! Jag följer dig här för att i sommar ha lärt mig så mycket att jag kan bygga om mitt båthus själv.

Kram.

Carina

Carina