Men oj - blir alliansen missgynnad i media?


Sanna Rayman som skriver i Svenska Dagbladet fäller några krokodiltårar över att Korseld inte behandlar Andreas Carlgren med silkesvantar under klimatmötet i Köpenhamn (samma klimatmöte dit Maria Wetterstramd inte fick följa med, på grund av platsbrist - och sen skickade man praktikanter...) Hon gillar inte heller hur Ekot beskriver Maud Olofssons besök i Trollhättan (men pleeeeeeease....!!!!)

Sanna Rayman får tycka vad hon vill - i synnerhet om programmet Korseld eftersom hon själv satt med och intervjuade. Men man kunde ju förvänta sig lite mer av en ledartyckare i en stor, statligt finansierad (dessutom!) tidning. Som att inte få det att låta som om regeringen blir misshandlad i media, eller missförstådda av väljarna av nån outgrundlig anledning. Man kan ju tänka sig vad Sanna kommer att skriva om SCB:s väljarundersökning där det inte går så bra för regeringen.

Regeringen får stryk just nu för att de gör dumma saker, för att beskriva det på mycket enkelt sätt. Litegrann som när lillebror vill baka för att göra folk glada men istället bränner ner huset. Skillnaden är att regeringen bränner ner med flit. Men det är väl därför moderata riksdagsmän vill börja kontrollera vad som skrivs och sägs i våra gemensamma medier...Bilden är på Sanna, som också har en blogg som är mycket roligare och bättre än det hon skriver i Svenskan. Och sen pratar hon dialekt...

1 kommentarer:

Calle

Ang ditt sista stycke om medias roll: Läs hur Peter blir behandlad av Huddinge. Jag kommer, så snart jag hinner, fånga den tråden.

På återhörande

Johan