Mälarskolan hälsade på...

En ovanligt blåsig decemberdag hälsade min sons klass från Mälarskolan i Kallhäll på mig på bygget vid Norra Bantorget. Det har tagit en stund att få tag i bilderna men här kommer de...

Här har eleverna fått låna varselvästar och hjälmar. Personalen måste också ha det, i enlighet med Skanskas regler. De var såååå söta.... Först fick de en snabb introduktion på platskontoret, men sen var det ut på bygget.


Här berättar jag lite om hur man bygger med Prefabmaterial och stämp, som ni ser i häcken jag lutar mig över. Och jo, det därheter häck på byggspråk.


Sen fick de gå uppför byggtrappan. Det kan vara ganska läskigt om man inte är van - det gungar och är större hål man kan trilla genom än på en vanlig trappa.


Sen berättade jag lite om hur man gör säkert på bygget. Måste också säga att de var jätteduktiga, lyssnade och frågade. Och de såg sig för noga. Det kan också vara bra för mig att komma ihåg att det som är så naturligt för mig kan vara både främmande och skrämmande för någon som aldrig varit inne på ett bygge. Saker är jättestora, det låter mycket.


Sen fick allihop gå ner igen, vilket nästan var lika läskigt för personalen som för barnen....

Slutligen ett litet gruppfoto innan de åkte hem.
Fr v Marianne, Henke, Birgitta, Calle och Linus, Brandon från sidan, Hakem och sist Malin. De andra ville nog inte vara med på bild.

Tack för ett trevligt besök. Jag ser fram mot att få träffa er i Jakobsberg, och med bättre väder...