...och nu nåt helt annat


Bloggen om de hemskaste skivomslagen når nya hejdundrande nivåer. Jag kan ju bara inte undanhålla er Scandinavian Party, med den bisarraste blandningen jag sett på mången god dag. Ett blandband skapat av en berusad manodepressiv hysteriker. En folkpartist, kort sagt.

Läs och njut här!

Säga vad man vill om gammelmedia, men god smak ska inte alls överskattas. Man kan komma långt med blonda brudar och Pippi Långstrump!

2 kommentarer:

Oscar Peterson

Alltså. Frank Valdor är en legend! MYCKET cheesy och en gigant inom sitt snäva område - att spela välkända och ganska "töntiga" låtar på dragspel.

Det är svårt att beskriva hans musik, men den kommer garanterat få dig att dra på smilbanden.

Det är väl härligt med lite annorlunda former av kultur? Den här formen lyssnar jag inte själv till särskilt mycket, men jag tycker det är fel att förlöjliga en musiker på detta sätt - genom att kalla honom "folkpartist". Vem vet, kanske han är socialdemokrat?

Valdor har spelat in mängder av skivor, runt 30 st, och har uppträtt på mängder av konserter. Han är en sann underhållare. Jag tror därför inte att han misstycker att vi skrattar lite åt honom - det har jag själv gjort många gånger.

Ett underligt original som vi borde uppskatta.

PS: Har du reggat dig på FB än? Du vet att där blir dina inlägg lästa av tusentals människor.

 

Ha ha, ett helt underbart omslag. Jag gillar speciellt specialeffekten med de färgade kulorna man lagt till.