Konspirationsteorierna flödar...


Det finns en kille som heter Olah Örtengren (jo, han stavar sitt namn så; det ser väl snyggt ut. Eller nåt.) som råddar med en sida som heter Allt om alliansen. Man kan kila dit emellanåt och flina lite, och njuta av att somliga allianspartister är bättre reklam för ett regeringsbyte än någonsin ett tal av Mona Sahlin.

Jag kan ju inte undanhålla er följande, som passar in nånstans mellan foliehatt och Bermudatriangeln, ungefär:


"Man är ofantligt naiv om man tror att socialdemokratin under sina 75 år vid makten INTE byggt upp ett gigantiskt nätverk av lojal makt inom press, media, polisen, myndigheter, företag och organisationer - tusentals "sovande celler" runtom i Sverige som bara väntar på att kampanja med sosseriet.


Sosseriet finns bland annat på SVT, Aftonbladet, Expressen, SvD, DN, TV4, ett otal myndigheter fullproppade med gamla partilojala socialdemokrater sedan har vi fackförbund och fackombud på i stort sett alla företag i Sverige.

Yttrande- och pressfriheten existerar inte så som den ska i ett demokratisk land i Sverige. Det var det länge sedan den gjorde. Tror det var runt 1995 när Göran Persson skulle "rädda Sverige" som man tystade ner sanningen om Perssons meningslösa åtstramningar.


Sanningen kom fram 12 år senare!Och om kommunisterna (OBS! Inte Karl-Bertil Jonsson-komunister - utan kommunister av en helt annat sort) kommer in i regeringen tillsammans med Thomas Bodström så kommer vi nog får se ännu större försämringar på den fronten."


Eh, ja?

Det här skulle ju kunna sorteras in under rubriken "korkad" eller "manisk" eller möjligen "lätt förvirrad" om det inte samtidigt passade in i hr Reinfeldts bittra utfall mot alla dessa borgerliga tidningar som så lätt föll till föga för regeringskritiska röster.
För det är ju precis så - allt är bara en enda stor sammansvärjning för att dölja att vi på den andra sidan egentligen är onda rymdvarelser som bara väntar på att slita av oss våra människormasker, och börja tugga i oss de naiva medborgarna


Olah Örtengren är noga med att framhålla att han inte vill att ovanstående inte ska ses utan sitt sammanhang, viket jag naturligtvis håller med om. Fast det vore kul att veta vilket sammanhang han talar om...


Tack till Mitt-i-steget för tipset! Det är rätt kul att se besvärade moderater försöka sopa in den gode Olah under mattkanten...

Bilden? Kolla på Konspiration58...