Tillbaka till Hamnen...

Så gick karnevalen vidare till Hamnen. Kära gamla Hamnen i Sundbyberg, där jag senast hängde in hammaren. Nu återkommen som val-anställd på Byggettan. Och där, i regnet, kom grabbarna ut i stort sett mangrant, offrade rasten för att lyssna på Åsa Westlund, Jan Eliasson och Mona Sahlin. Och lite mig och lite Johan Lindholm.

Det är ju inte den mest romantiska miljö man kan tänka sig kanske - men budskapet är också bistert. Gå och rösta! Det här är kanske det viktigaste val vi haft. De försämringar som hotar kommer att vara så långtgående, införas så snabbt och dessutom utformas så det kommer ta evigheter att ändra dem, att det är rent förskräckligt...
Man kan ju alltid önska sig bättre väder, eller bättre skor (eller hur fru åhörande kommunalråd...), men knappast bättre stämning. Medvinden fortsätter!

Och regnet stoppade ingen. Mona tyckte att det var bra att det regnade dessutom; då kanske hon skulle slippa det på konserten med Bruce. Fan trot - men säkert är att regnet stoppar oss inte i varje fall!
Stort tack t PEAB och platsledningen som lät oss komma in på området!0 kommentarer: